Groepsvervoer

Wilt u met een groter gezelschap op stap, dat kan met Taxi Centrale Heemskerk tot een maximaal aantal van 11 personen. De combinatie van een auto en ons nieuwe taxi busje (Mercedes V klasse) maakt het mogelijk een grote groep te vervoeren. Heeft u een groter aantal personen, neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Direct een taxi bus reserveren? Dat kan via onze online reservatie.

Luchthavenvervoer

U gaat op vakantie en heeft geen zin om zelf naar de luchthaven te rijden of de dure parkeerkosten te betalen. Met Taxi Centrale Heemskerk gaat u zorgeloos op reis naar bijvoorbeeld de luchthavens Schiphol, Rotterdam Airport, Airport Weeze of Eindhoven Airport. In veel gevallen wordt er vooraf een voordelig vast tarief vastgesteld om duidelijkheid naar de klant te geven. Neem contact met ons op, of reserveer online direct bijvoorbeeld direct uw Schiphol taxi online.

Zakelijk vervoer

Taxi Centrale Heemskerk rijdt niet alleen voor de particuliere gebruiker, maar ook voor de zakelijke klanten. Heeft u als bedrijven vaak een klant of leverancier die bijvoorbeeld opgehaald dient te worden van Schiphol of een andere locatie, Taxi Centrale Heemskerk zorgt ervoor dat uw zakelijke relatie comfortabel wordt gebracht en opgehaald. Dit alles zal door middel van een factuur achteraf afgehandeld worden, u hoeft zich daarom geen zorgen te maken over de directe betaling van de rit.

TAXI CENTRALE HEEMSKERK