Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer nodig? Bel Taxi Centrale Heemskerk!

Gaat u binnenkort vliegen en bent u op zoek naar een taxibedrijf voor voordelig luchthavenvervoer?

Houdt u niet van de stress die reizen met het openbaar vervoer met zich meebrengt, maar laat u uw eigen auto ook liever thuis? Dan kunt u het beste een beroep doen op het luchthavenvervoer van Taxi Centrale Heemskerk.

Bij Taxi Centrale Heemskerk betaalt u nooit meer dan nodig is voor luchthavenvervoer. Wij hanteren lage tarieven, waardoor een reis naar het vliegveld betaalbaar wordt.

Uitgebreide service van hoge kwaliteit

Luchthavenvervoer houdt bij ons niet alleen in dat wij u naar de luchthaven brengen, maar ook dat wij ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Zo hoeft u uw vlucht niet te missen. Verder kunt u ons ook inschakelen voor uw reis terug naar huis, nadat u geland bent. Wij houden uw vluchtgegevens in de gaten, zodat wij weten wanneer u landt. Hierdoor kunt u altijd meteen instappen, en hoeft u nooit te wachten. Kortom, wij bieden alles wat u nodig heeft! Taxi Centrale Heemskerk kan u brengen en/of halen naar/vanaf de volgende locaties:

• AMSTERDAM SCHIPHOL
  • EINDHOVEN AIRPORT
  • ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT
  • LELYSTAD AIRPORT
  • GRONINGEN OOSTWOLD AIRPORT
  • DUSSELDORF
  • KOLN
  • WEEZE LUCHTHAVEN
  • BRUSSEL

Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk

Reserveer uw luchthavenvervoer

Vanuit Heemskerk of Beverwijk hebt u de keuze voor diverse luchthavens. Schiphol en Eindhoven Airport zijn dichtbij, maar ook de Duitse luchthavens zoals Düsseldorf zijn niet ver. Taxi Centrale Heemskerk verzorgt al uw luchthavenvervoer naar het vliegveld. Het maakt ons daarbij niet uit waar en wanneer dat is. Wij brengen u 24 uur per dag en 7 dagen per week, dus wij kunnen op elk gewenst moment uw vervoer naar het vliegveld verzorgen. Wij brengen u graag naar een vliegveld in de Benelux, ook als dit midden in de nacht is.

Uw luchthavenvervoer goed geregeld!

Als u nog vragen hebt over onze mogelijkheden op het gebied van luchthavenvervoer, dan kunt u Taxi Centrale Heemskerk gerust even bellen via 0251 – 74 32 23 Als u vandaag nog contact met ons opneemt, dan weet u direct wat er bij ons mogelijk is op het gebied van uw vervoer naar de luchthavens.

BEL TAXI 0251 - 74 32 23