REKENING RIJDEN

U reist op een comfortabele en voordelige manier.

Zakelijke klanten kunnen naast contant, pin en creditcard ook op rekening rijden. U kunt eenvoudig een taxi voor uw gasten of medewerkers reserveren, zonder dat er direct in de taxi moet worden afgerekend. Nadien ontvangt u elke maand een gespecificeerde factuur met datum, vertrekadres, bestemming en de naam van de vervoerde persoon.

Maakt u geregeld gebruik van de taxidiensten van Taxi Centrale Heemskerk? Dan maakt u kans om aantrekkelijke prijsafspraken te maken. Bovendien functioneert deze werkwijze voor u voordelig, snel én efficiënt. Indien u meer over onze zakelijke diensten wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wilt u gebruik maken van het rijden op rekening als bedrijf? Stuur dan uw bedrijfsgegevens (alsmede KVK-nummer/BTW-nummer) mee met uw reservering. Wij zullen vervolgens nagaan of het voor uw bedrijf mogelijk is om op rekening te rijden.

Let wel op, bij betalingsachterstanden kunnen wij helaas geen vervoer uitvoeren op rekening tot de openstaande facturen zijn voldaan.

Vereiste papieren onze chauffeurs hebben:

– Een chauffeursdiploma

– Een verklaring omtrent het gedrag

– Een psychologische test ondergaan

– Ruime ervaring in het vak

Servicegericht

Wanneer u Taxi Centrale Heemskerk belt of via de website een reservering plaatst, wordt alles in het werk gesteld om uw reservering zo goed mogelijk te voor te bereiden en te verzorgen. Dit is een enorm competitief voordeel dat andere taxibedrijven gewoon niet hebben, omdat wij kwaliteit boven kwantiteit zetten.

Call Now Button0251 - 74 32 23