TAXI BEVERWIJK

TAXI BEVERWIJK VAN EN NAAR SCHIPHOL €50.00

Taxi Beverwijk beschikt over meerdere 8 persoons taxibussen waarmee wij groepen tegelijk kunnen vervoeren.
Groepsvervoer in Beverwijk vervoeren wij met deze taxibusjes dagelijks uit.
Wanneer u wilt reizen met een groep zijn er diverse mogelijkheden, zo kunnen wij hiervoor één of meerdere taxi’s of taxibusjes inzetten. Taxi Beverwijk brengt u op een snelle, veilige en comfortabele manier naar elke gewenste locatie door heel Nederland.
Bent u opzoek naar Groepsvervoer voor Bedrijfsuitjes, Congres vervoer of evenementen vervoer, bruiloftsgasten, rouwvervoer, Verjaardagen, te diep in het glaasje gasten, Noem het maar op, op Groepsvervoer service van Taxi Beverwijk kunt u altijd vertrouwen.

BEKIJK DE VOORDELEN VAN TAXI BEVERWIJK

TAXI BEVERWIJK SCHIPHOL

Taxi of Taxibusje  van of naar het Schiphol nodig? Taxi Beverwijk Schiphol staat voor u klaar.
Door onze ervaring met luchthavenvervoer, weten wij wat belangrijk voor u is.

Stiptheid en comfort staan bij ons voorop bij vervoer van en naar vliegvelden. U wilt immers niet hoeven stressen over vertrek en aankomsttijden. Bent u met een grote groep? Wij beschikken over luxe Mercedes minibusjes. Reist u voor zaken en wilt u representatief voor de dag komen?

Dan kunt u gebruikmaken van onze zakelijke wagens.

OVER ONS

Taxi Beverwijk is dé taxicentrale in Heemskerk en omgeving met jarenlange ervaring in de taxi branche.Wij zijn een bedreven en groeiend bedrijf, waarin u als klant altijd centraal staat.Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van vervoer, denkt u hierbij aan: personenvervoer, groepsvervoer, directievervoer, luchthavenvervoer en ziekenvervoer. Kortom: Wij hebben alles in huis om u een vlotte en comfortabele taxirit aan te bieden.

Call Now Button0251 - 74 32 23