TAXI HEEMSKERK

U reist op een comfortabele en voordelige manier.

TAXI HEEMSKERK

Voor al uw taxivervoer van of naar Heemskerk kunt u vertrouwen op onze professionele dienstverlening. Uw taxivervoer is bij ons in goede handen dankzij onze jarenlange ervaring, klantgerichte service en concurrerende taxitarieven.

0251 - 74 32 23

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/of rit opdrachten. Voor alle informatie, reserveringen en bestellingen zijn wij 24/7 bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer: 0251-74 32 23

KLANTENSERVICE

Behalve dat wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn, kunt u ook contact met ons opnemen met onze online klantenservice. Wij staan klaar voor al uw vragen, reacties, reserveringen en bestellingen.

TAXI SCHIPHOL

Gaat u binnenkort op vakantie en vliegt u vanaf een van de luchthavens in de omgeving? Wilt u uw reis graag zorgeloos beginnen? Kies dan voor luchthavenvervoer bij ons taxibedrijf. U vermijdt dan hoge parkeerkosten op het vliegveld en hoeft ook geen beroep te doen op het openbaar vervoer.

TAXI DUUR?

Veel mensen denken dat een taxiritje erg duur is. Dit kan ook wel zo zijn, maar bij Taxi Centrale Heemskerk betaalt u in ieder geval nooit te veel. De diensten van ons taxibedrijf zijn zeer scherp geprijsd, waardoor u geen dief hoeft te zijn van uw portemonnee.

Call Now ButtonBel (0251) - 74 32 23