TAXI HEEMSKERK

Voor al uw taxivervoer van of naar Heemskerk kunt u vertrouwen op onze professionele dienstverlening. Uw taxivervoer is bij ons in goede handen dankzij onze jarenlange ervaring, klantgerichte service en concurrerende taxitarieven.

0251 - 74 32 23

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/of rit opdrachten. Voor alle informatie, reserveringen en bestellingen zijn wij 24/7 bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer: 0251-74 32 23

KLANTENSERVICE

Behalve dat wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn, kunt u ook contact met ons opnemen met onze online klantenservice. Wij staan klaar voor al uw vragen, reacties, reserveringen en bestellingen.

Uw veelzijdige taxibedrijf in Heemskerk

Als u in of nabij Heemskerk een beroep wilt doen op een taxibedrijf, dan is Taxi Centrale Heemskerk een zeer verstandige keuze. Bij ons taxibedrijf profiteert u namelijk niet alleen van snelle en comfortabele ritten in de hele regio, maar ook ver daarbuiten. Ons is niets te gek en wij staan voor u klaar met alle soorten taxivervoer. Dus bent u particulier of zoekt een zakelijke rit, bent u op zoek naar trouwvervoer of groepsvervoer? Wij zijn van alle markten thuis en staan altijd voor u klaar om u naar de plek van bestemming te brengen. In een van onze luxe wagens kunt u zorgeloos van de ene naar de andere kant van de stad rijden, of de regio in. Op ons taxibedrijf kunt u rekenen!

Taxivervoer van en naar het vliegveld

Gaat u binnenkort op vakantie en vliegt u vanaf een van de luchthavens in de omgeving? Wilt u uw reis graag zorgeloos beginnen? Kies dan voor luchthavenvervoer bij ons taxibedrijf. U vermijdt dan hoge parkeerkosten op het vliegveld en hoeft ook geen beroep te doen op het openbaar vervoer. Wij zorgen ervoor dat u op tijd komt! Ook zorgen wij voor zakelijk luchthavenvervoer. Dus gaat u op zakenbezoek en wilt u onderweg naar de luchthaven uw laatste werkzaamheden nog afmaken? Bij ons taxibedrijf is dit geen enkel probleem. Ons wagenpark zijn van alle gemakken voorzien.

Bij Taxi Centrale Heemskerk vindt u altijd scherpe prijzen

Veel mensen denken dat een taxiritje erg duur is. Dit kan ook wel zo zijn, maar bij Taxi Centrale Heemskerk betaalt u in ieder geval nooit te veel. De diensten van ons taxibedrijf zijn zeer scherp geprijsd, waardoor u geen dief hoeft te zijn van uw portemonnee. Wij snappen als geen ander dat u liever voor weinig geld met de taxi gaat. De lage prijzen gelden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wilt u voordelig uit zijn? Schakel dan ons taxibedrijf in!

Dé beste service en kwaliteit

Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, hun hotel, of andere bedrijven.

Informatie aanvragen
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer over ons te weten komen? Dan kunt u via het onderstaand formulier meer informatie aanvragen. Wij helpen u graag verder op weg!

BEL TAXI 0251 - 74 32 23