ZAKELIJKE VERVOER

U reist op een comfortabele en voordelige manier.

Taxi Centrale Heemskerk is hét juiste adres voor professioneel en voordelig zakelijk taxivervoer. Wij zijn van alle markten thuis en verzorgen met plezier al uw taxiritten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een speciale Schiphol Service, kunnen wij u van en naar de luchthaven brengen en kunnen wij zakelijke groepsvervoer regelen. Waar u ook zakelijk taxivervoer voor nodig hebt, u kunt dag en nacht bij ons terecht.

Wij bieden zakelijk vervoer waar u echt op kunt rekenen, niet alleen in Heemskerk, maar ook naar een van de luchthavens in de omgeving. Stiptheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dit is een van de redenen waarom veel klanten in de regio Heemskerk u voorgingen in hun keuze voor ons. Wilt u ook een taxi bestellen, voor vandaag of binnenkort? Bel ons dan vandaag nog, of neem contact op via onze website. Wij horen graag van u!

Zakelijk vervoer Heemskerk goed geregeld

Ook op zakengebied verlenen wij een goede service. Reist u bijvoorbeeld naar de Schiphol om zaken te doen? Of gaat u een congres bezoeken? Dan is het natuurlijk wel zo prettig als u terug kunt vallen op zakelijk vervoer. Ook is het mogelijk om hier een uitstapje te maken met uw collega’s of zakenrelaties.

Hiervoor hebben wij speciale taxi busjes, die u comfortabel en snel naar de plek van bestemming brengen. Ook onze taxi’s zijn zakelijk ingericht, waardoor u in alle rust uw werkzaamheden kunt doen.

Natuurlijk bestaan er veel verschillende prijsklassen op het gebied van taxivervoer. Wij kunnen alvast zeggen dat wij een van de goedkoopste taxibedrijven in de branche zijn. En dat zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de service. Wij komen altijd op het door u gewenste moment voorrijden en zorgen ervoor dat u op tijd bij uw afspraak bent.

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het vlak van zakelijk vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Call Now ButtonBel (0251) - 74 32 23